Indsendelse af dit registreringsdossier

Hvis du har udarbejdet dit registreringsdossier i IUCLID, skal du indsende det til ECHA via REACH-IT. REACH-IT er det centrale it-system, som virksomhederne anvender til sikker indsendelse, behandling og forvaltning af deres data og dossierer. Når din IUCLID-fil er klar, og du har kontrolleret din virksomheds størrelse og kontaktoplysninger, vil REACH-IT-indsendelsesguiden føre dig gennem indsendelsesprocessen trin for trin.

Inden du begynder

Sørg for, at...

• dine oplysninger i REACH-IT er ajourførte. Tjek din:
    • virksomheds kontaktoplysninger. ECHA kan få brug for at kontakte dig for at hjælpe dig med din indsendelse
    • virksomheds størrelse. Denne oplysning vil blive anvendt til at beregne dit registreringsgebyr. Tjek din virksomheds størrelseskategori på websiden "SMV-gebyrer under REACH og CLP".
  • dit dossier er blevet kontrolleret med UICLID-hjælpeværktøjet til validering (Validation Assistant)
  • den rigtige IUCLID-fil er gemt på din computer.

Trin, der skal følges, hvis du er ledende registrant

Som ledende registrant skal du gøre følgende:

1. Oprette den fælles indsendelse i REACH-IT
  2. Give medregistranterne et token for den fælles indsendelse
  3. Indsende det ledende dossier med den fælles del af registreringen.

Den ledende registrants dossier bør indsendes i god tid inden udgangen af marts 2018. Det vil give medregistranterne tilstrækkelig tid til at indsende deres dossierer inden fristen den 31. maj 2018.

Medlemmerne kan først indsende deres dossierer, når de har tilsluttet sig den fælles indsendelse ved brug af de nærmere oplysninger modtaget fra den ledende registrant, og først når det ledende dossier er indsendt.

Trin, der skal følges, hvis du er medregistrant

Som medregistrant skal du gøre følgende:

1. sikre dig adgang til den fælles indsendelse med et token fra den ledende registrant
  2. anvende det til at bekræfte dit medlemskab af den fælles indsendelse i REACH-IT
  3. indsende dit registreringsdossier via REACH-IT.

Hvis dit medregistreringsdossier udelukkende er baseret på oplysningerne indsendt af den ledende registrant, er det nemt at udarbejde og indsende dit dossier direkte i REACH-IT.