Indsend dit registreringsdossier

Når du har indsamlet alle de oplysninger om dit stof, som er nødvendige for at opfylde kravene i REACH, skal du dokumentere dine resultater i et registreringsdossier.

Der kan oprettes to typer dossierer afhængigt af din rolle i den fælles indgivelse:

• Den ledende registrants dossier, som indeholder identiteten af det stof, der er omfattet af den fælles indgivelse, oplysningerne om stoffets egenskaber, samt den ledende registrants selskabsspecifikke oplysninger. Til den ledende registrants dossier kan du anvende:
    1. IUCLID Cloud for SMV'er
      For konsulenter, som arbejder for små eller mellemstore virksomheder (SMV'er), og for SMV'er, som ikke så ofte bruger IUCLID.
    2. IUCLID-applikationen
      Hvis du håndterer store mængder data eller ønsker at kunne anvende alle de avancerede funktioner.
  • Medlemsdossierer, hvor alle de øvrige registranter angiver deres selskabsspecifikke oplysninger, såsom kontaktoplysninger, præcis stofidentifikation, de mængder, der produceres eller importeres, samt deres kunders anvendelser af kemikaliet. Til medlemsdossierer kan du anvende:
    1. IUCLID Cloud for SMV'er
      For konsulenter, som arbejder for små eller mellemstore virksomheder (SMV'er), og for SMV'er, som ikke så ofte bruger IUCLID.
    2. Dossieroprettelse i REACH-IT
      Hvis du er medlem af en fælles indsendelse og enig i al den information, som den ledende registrant har indgivet på dine vegne.
    3. IUCLID-applikationen
      I alle andre tilfælde anvendes den fuldstændige IUCLID-applikation.

See also under the Regulations section

Route: .live1

Dette websted anvender cookies for at sikre dig den bedste brugeroplevelse.

Få mere at vide om, hvordan vi anvender cookies.

ECHA har meget materiale online på dit sprog, men en del af det er kun på engelsk. Læs mere om ECHA’s flersprogspolitik.
Vis ikke denne meddelelse igen.