ECHA's cloudtjenester

ECHA Cloud Services er en sikker onlineplatform, der anvendes til at distribuere ECHA's it-applikationer i et privat cloudmiljø. Tjenesten er indbygget i ECHA's it-infrastruktur, og brug af krypteret kommunikation, regelmæssige sikkerhedskontroller og opdateringer af alle komponenterne sikrer, at dine data i skyen opbevares sikkert og ikke kan tilgås af andre.

Den første tjeneste, der er gjort tilgængelig, har fokus på IUCLID-databasen, da denne er vigtig i forbindelse med 2018-registreringsfristen. Tjenestens funktioner er prioriteret efter behovene hos små og mellemstore virksomheder (SMV'er).

IUCLID Cloud-applikationen kører i en browser og supplerer således IUCLID-applikationen ved at hjælpe SMV'er med at registrere deres kemiske stoffer frem til den kommende registreringsfrist.

Du får adgang til tjenesten i skyen ved at logge ind med dine ECHA-id-oplysninger. Det er de samme id-oplysninger, som du anvender for at få adgang til REACH-IT. Hvis du ikke allerede har en ECHA-konto, kan du oprette en på ECHA Cloud Services-webstedet, før du tilgår en tjeneste.

Når du er logget ind, kan du vælge mellem følgende tilgængelige tjenester:

• IUCLID Cloud for SMV'er
  • IUCLID Cloud Trial

IUCLID Cloud for SMV'er

Med denne tjeneste kan du altid at arbejde med den seneste version af IUCLID i skyen uden at skulle installere IUCLID på din computer eller virksomhedens servere.

Tjenesten, der er målrettet SMV'er og deres konsulenter, giver op til 1 GB lagerplads, fuldt styret backup og dedikeret helpdesksupport. Du kan altid forberede og validere dine registreringsdossierer online.

Tjenesten har en enkel brugergrænseflade, der hjælper dig med at fokusere på dine registreringsopgaver i forbindelse med REACH 2018-fristen. Du kan om nødvendigt altid starte IUCLID Cloud-klienten (den traditionelle version af IUCLID, som lagrer data i skyen) for at få adgang til alle IUCLID 6-funktionerne.

IUCLID Cloud Trial

Prøv IUCLID Cloud Services, og arbejd helt online uden at installere noget som helst lokalt. Du får 100 MB lagerplads og regelmæssige opgraderinger til den nyeste IUCLID-version.

Denne prøveversion er et godt værktøj til at instruere brugerne i IUCLID Cloud. Da det er en prøveversion, er der dog ingen backup af data og ingen dedikeret helpdesksupport ved ikketekniske spørgsmål.

Konsulenter – udnyt fordelene

Ved hjælp af IUCLID Cloud Services kan konsulenter og deres SMV-kunder samarbejde mere gennemsigtigt om registreringsopgaverne frem til REACH 2018-fristen. SMV'er kan nemt give deres konsulenter adgang til virksomhedens data i IUCLID Cloud. Det gennemsigtige samarbejde hjælper SMV'erne med bedre at forstå de data, der sendes ind til registrering, og være godt forberedt til fremtidige opdateringer.

IUCLID Cloud er gratis for SMV'er, da der ikke er nogen it-omkostninger, og konsulenterne kan give deres kunder mere værdi for pengene.

Den mere gennemsigtige og interaktive måde at arbejde på bidrager også til at vinde kundernes tillid.

Med IUCLID Cloud Trial kan konsulenter reklamere for deres ydelser og instruere alle deres kunder.

Hvorfor bør du bruge ECHA Cloud Services?

ECHA Cloud Services giver dig:

• adgang, hvor som helst og når som helst, til den nyeste version af IUCLID-applikationen, som udbydes af ECHA
  • regelmæssig, automatisk databackup udført af ECHA
  • nemt onlinesamarbejde. Virksomheder kan forbedre deres datasikkerhed ved at reducere antallet af lokale kopier
  • onlinesupport 24/7.